Vilka är vi

RECEPTFRITT APOTEK är en ledande apoteks- och vårdgivare med säte i SVERIGE.

Vad vi gör

RECEPTFRITT APOTEK är mycket mer än en dispenser av läkemedel. Våra patienter och kunder är vårt fokus och vi strävar efter att förse dem med hälsoprodukter och tjänster av hög kvalitet.
 
Förebyggande, hantering och behandling är kärnan i vår verksamhet och vi strävar efter att leverera högkvalitativa resultat för kroniska tillstånd, såsom diabetes och hjärthälsa. Vi strävar också efter att stödja lokala samhällen i att fatta välgrundade hälsobeslut.
 
Vårt utbud av innovativa och prisvärda produkter syftar till att förbättra samhällets hälsa, såsom blodtrycksmätare och allergier, tillsammans med en rad bekväma professionella hälsoundersökningar, inklusive blodtrycks- och diabetestester, och kolesterol- och hjärtkontroller.
 
Som en nyckelpartner till NHS samarbetar vi också nära med lokala vårdgivare för att utveckla och leverera uppdragstjänster för att tillgodose specifika hälsobehov inom samhällen.

Professionella standarder

RECEPTFRITT APOTEK drivs av kvalificerade farmaceuter och verkar från registrerade apotekslokaler under General Pharmaceutical Council (GPhC), registrerat lokalnummer 9011003